Blog

Tid til at flytte hjemmefra

Tid til at flytte hjemmefra

Så er det blevet tid til, de første hvalpe er begyndt at flytte hjem til deres nye familier. Indtil videre er der blevet sagt farvel til Ayoob, Omeir og Emra.

Det er altid en dag med mange følelser, når hvalpene er i armene på deres nye familier. Som opdrætter kommer man til at savne de kære små, og der kan let snige sig en tåre frem i øjenkrogen. Modsat er der ingen tvivl om, at hvalpene er klar til nye udfordringer, og det er godt for dem, at komme videre ud i den store verden.

Bedst af alt er det uden tvivl at se den glæde, de nye hvalpeejere udstråler, når de får deres nye familiemedlem i hænderne. Der er ingen tvivl om, at det er nogle helt fantastiske familier, der har fundet frem til at en hvalp efter Waga og Lasse er det helt rigtige for dem. Det bliver fantastisk at få lov at høre mere om alle deres bedrifter fremover.

Der er endnu et par drenge, der mangler at finde nye hjem. Kontakt mig endelig hvis du mener, du også vil kunne give en hvalp herfra det helt rigtige, fantastiske hjem.