Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Til trods for at jeg var fuldt ud tilfreds med min tidligere hjemmeside, gjorde en opdatering af servere det nødvendigt at implementere et nyt design. Og nu jeg var i gang, kunne jeg ligeså godt give siden en ordentlig overhaling.

Og det var så lige præcis sådan, det blev. Hvad jeg troede kunne klares på en eftermiddag, endte med at tage knap en uge. For pludselig var der behov for at finde billeder frem fra gemmerne, skrive lidt nye tekster og så i øvrigt lære et nyt designprogram at kende, så siden ikke kun er indholdstung, men forhåbentlig både informativ, pæn og nem at finde rundt i.

I samme omgang blev der luget lidt vel effektivt i ældre indhold. Såsom oversigt over tidligere hvalpekuld og nyheder omhandlende tidligere kuld og andre bedrifter. Det kommer dryppende tilbage online, når jeg får mulighed for at sidde med det i ro og mag i en af de kommende weekender.

Og knap havde jeg sat det sidste punktum, før jeg måtte ind og rette på et par sider. For Tinka er gået i løb godt en måned før forventet.