“Just” kuldet 2023

engelsk springer spaniel hvalpe 2023

Onsdag den 18. januar 2023 kunne vi byde velkommen til hele 9 hvalpe:
6 piger og 3 hanner i farverne brun/hvid og sort/hvid. 

Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra 17. marts 2023.

Far hvalpe kuld 2023 Avida engelsk springer spaniel
“Jay”
Glamorly ginny the pooh
“Tinka”
Wildomar’s Tomorrow’s Dream

At lave et kuld hvalpe er alt andet end en fix idé.

Der går timer, dage og uger med at se på Facebook, hjemmesider og databaser. Derefter følger snakke og vidensdeling med andre opdrættere af racen, for at høre om deres erfaringer med de hanhunde, der er på min bruttoliste.

Derefter går turen tilbage til skærmen, hvor der igen bruges imponerende mængder af tid på de selvsamme hjemmesider og databaser. Altsammen for at finde noget nær den perfekte hanhund. En hanhund der både kan levere hvalpe, der lever op til alle krav og ønsker og som samtidig også passer til Tinka. 

Sådan en hanhund er Jay. 

 

Mere om farmand "jay"

Jay er en herlig springer spaniel med det mest fantastiske temperament og rolige sind. Begge dele giver han i stor stil videre til sine hvalpe. 

Det er mest i udstillingsringen, at Jay har fået lov at slå sine folder, og det har han gjort rigtig godt. Det samme gælder for hans hvalpe. Og endnu bedre er det, at flere af hans hvalpe viser rigtig gode takter, når det gælder brugsegenskaber. Allerbedst er det selvfølgelig, at alt hvad jeg hører fra andre opdrættere, der har haft hvalpe efter Jay, er hvor fantastiske hunde, han laver.

Du kan se flere billeder af Jay på hans egen side hos Kennel Tamaam i Polen. 

store forventninger

Med denne kombination forventer jeg et kuld hvalpe, der indeholder præcis det, jeg forventer af en springer spaniel: Et dejligt, fjollet og socialt væsen med lyst til at virke og være aktiv. Hunde der giver deres ejere lidt at se til, og meget at grine af.

Præcis som de hvalpe Tinka allerede er mor til.

Da Jay er sort/hvid, vil hvalpene fordele sig ca. 50/50 på sort/hvid og brun/hvid. 

Vi kommer selv til at beholde en tæve fra dette kuld. 

Stamtavle for kuldet 2023