Den søde jule- og ventetid

Den søde jule- og ventetid

I år er det lykkedes mig at holde min nysgerrighed stangen. Det er nemt, når det gælder jul og julegaver, for de seneste år har det været sådan, at det kun er børnene i familien, der får gaver. Og som regel kun fra forældre og bedsteforældre – og dem man ellers fejrer selve juleaften med.

Det har taget mængder af travlhed ud af ligningen, og nu er julen fuldt ud helliget hygge og afslapning. 

Og så giver det overskud til gode, lange gåture i de lyse dagtimer, der pludselig er til rådighed. I år har vi holdt jul i sommerhuset i Rørvig, og her er der natur i overflod. Hvilket er perfekt, når formen skal holdes ved lige.

For mig gælder det om at kunne spise julegodter uden bagstopper og stadig kunne trække jeans på, når vi når ind i det nye år. Og for Tinka gælder det om at være i fin form, når hvalpene melder deres ankomst. 

Og selvom jeg denne gang har tøjlet nysgerrigheden og ikke har scannet, er jeg ikke i tvivl om, at der er hvalpe på vej.Vi er nu knap på 42 dage efter parring, og tegnene på drægtighed bliver flere og tydeligere. 

Nu er spørgsmålet blot, om jeg kan styre nysgerrigheden hele vejen i mål.

Der mangler blot tre ugers tid…

Er DU til gengæld nysgerrig på det med Tinka og hvalpe, så læs mere om Tinka på dette link. Og det ventede kuld hvalpe kan du læse mere om på linket her

Åh, ja. Skulle du være i tvivl om, at spaniel-hvalpe er noget af det mest bedårende i verden, så udrydder jeg straks enhver tvivl her: